09_2020_lp-slider_1920x600

Een goed begin van de zomer!

Natuurlijk licht zorgt voor een prachtige en frisse uitstraling in huis. Maak hier dus optimaal gebruik van! Voeg nieuwe raamdecoratie toe aan jouw interieur. Je regelt dan eenvoudig zelf hoeveel licht er op welk moment van de dag bij je naar binnenkomt. Jouw woning is uniek. Daarom zoeken we graag samen met je naar een oplossing op maat. Het gevolg? Raamdecoratie die speciaal gemaakt is voor jouw woonsituatie! En zo’n persoonlijke aanpak hoeft niet per se duur te zijn, zoals je ziet. Wacht alleen niet te lang, want de 20% korting op raamdecoratie is nog geldig t/m 20 juni 2020. Hopelijk tot snel!
Raamdecoratie is niet alleen een prachtige sfeermaker voor je interieur maar is ook heel erg praktisch. Het geeft intimiteit en filtert het felle daglicht. Genietend op mijn gecreëerde bank, het felle daglicht wat dimmen met mijn mooie raamdecoratie.

Colors@Home Maco Woonidee dé interieurspecialist!

Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en een passie voor het interieur. Colors@Home Maco Woonidee staat voor een beleving in de wereld van woondecoratie. Het loont om een kijkje te nemen bij ons in de winkel in Zwolle.  Loop eens binnen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenDiezerkade 11|8021 CW Zwolle
Telefoon 038-4544640|E-mail maco@colorsathome.nl
Openingstijden

Maandag13.30 - 18.00
Dinsdag10.00 - 18.00
Woensdag10.00 - 18.00
Donderdag10.00 - 18.00
Vrijdag10.00 - 18.00
Zaterdag10.00 - 17.00
Routebeschrijving
naar onze winkel